glutenfria jordnötskakor med choklad // recept.
Jag säger det igen, köp boken Friendly food. Detta recept kommer från den boken, har ändrat om lite i receptet.
Så goda.
2 ägg, 1 dl smält smör*, 1 dl jordnötssmör(jag tog saltat), 2 msk kokosmjöl, 4 msk kokossocker, 1 tsk bakpulver, ca 100g mörk choklad (sockerfri om du vill vara extra nyttig)*.
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop ägg, smör och jordnötssmör.
Häll därefter i resten förutom chokladen.
Hacka chokladen till lagom stora bitar och vänd i.
Klicka ut smeten till ca 10-12 kakor på en bakplåtsklädd form.
Grädda i 7-10 minuter.
* Om du ej tål smör eller vanlig choklad, byt ut smöret till kokosolja och chokladen till mjölkfri choklad.
Visa alla kommentarer