Adele

glutenfria lasagneplattor // recept

Tänkte dela med mig av receptet på glutenfria lasagneplattor som jag hittade i boken Friendly Food här om dagen.

Om ni vill ha hela receptet på denna supergoda vegetariska lasagne rekomenderar jag er att springa och köpa boken! 

 

Glutenfria lasagneplattor

 

Sätt ugnen på 225 grader.

Blanda  3-4 msk quinoamjöl, 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver, 2 ägg, 1 dl vatten och örtsalt. 

Låt stå 7 minuter.

Lägg bakplåtspapper på en plåt, smöra in det lite försiktigt.

Häll på smeten och platta/dra försiktigt ut den med hjälp av en sked eller liknande tills den blivit tunn. 

Grädda i ugnen ca 6-7 minuter.

Låt svalna.

 

Skär eller klipp till lagom stora lasagneplattor.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas