Adele

Kategori: Allmänt

IDUN minerals.

Måste tipsa om dessa produkter från IDUN minerals. Jag har deras foundation och bronzer.

Iduns foundation är inte helt matt utan ger en del lyster, men inte alls så att den känns glansig. Bara positivt tycker jag. Blir inte alls pudrig utan smälter in fint i huden, blir bättre och bättre under dagen.  Den har lugnande och vårdande ingredienser med bland annat bakteriehämmande zink.

Ett stort plus för de fina förpackningarna!

Finns att köpa på bland annat Apoteket och här.

Jag kom i mål!

Hel, glad och relativt pigg dessutom. 15 km och 27 hinder på vägen. Jäklar vad kul, och vilken kick! Detta ska göras igen. Fler bilder kommer.

10:48

Lyckades få en viktskiva i metall på foten under gårdagens träning, det gjorde brutalt ont. Så har under gårdagen och morgonen flängt runt på närakuten och ortopedakuten. De röntgade tårna och de såg som tur var ingenting fel!! Livet med träning kan fortsätta vilken lättnad.

Trots den misslyckade träningen igår lyckades man persa på knäböj, 3x75kg. Det går framåt!

Barcelona

Hej på er! Sitter på bussen påväg till landet för en veckas jobb just nu. Men jag klagar inte, för nästa vecka far jag och Christofer till Barcelona. Blev en spontanbokning igår, så mysigt!

en speciell burgare.

Gårdagens middag ser ni här. Den består utav: hamburgare varvat med ägg, tomat, rödlök, sallad, senap och ketchup. Stekta rotfrukter. Bacon. Stekt nektarin. Turkisk yoghurt. Mums!

roligaste crossfitpasset.

Åh, var nyss på det roligaste crossfitpasset på länge! Vi avslutade det hela med en svettig del, man turades om att köra burpees två och två under åtta minuter. Jag och min kompanjon skrapade ihop 162 stycken. Say weho.

Godmorgon

Godmorgon i stugan! Nu är man iväg ännu en gång. Igårkväll tog vi oss första badet för i år, 14 grader. Kallt, och kul. Nu är det dags för frulle, sen löprunda och därefter invänta solen. Hej höst?

BENEFIT WATTS UP.

Läst en massa bra om denna highlightern, men den finns knappt i Sverige. Dock så fann jag den på Asos , så den klickades hem idag. Hoppas att den är lika bra som alla säger. Stay tuned. Bam bam bam.

CLARINS 01 ROSE SHIMMER

Är ingen läppglanstjej alls egentligen, men, detta är för bra för att inte nämnas här i lilla bloggen. Inte för kladdigt, håller länge och så luktar det förbaskat gott. 5/5 stjärnor.

07:07

Svårt att vakna upp på fel sida när solen väcker en. Frullen är i magen och det är dags att knata till jobbet. Har på mig träningskläder så jag kan springa på lunchen, längtar!