Adele

Kategori: Film

Tisdag.

Dagens klädsel.

1. Gårdagens gomiddag med mamma, bovetepannkakor med diverse tillbehör. 2. Nya favoritprogrammet som kommer följas slaviskt.

2 feta tips.

Tips nr 1. Serien Girls. Herregud vilken rolig serie, har suttit hela eftermiddagen och skrattat för mig själv. Dör. Tack Sarribo för tipset!

Tips nr 2. Jordnötssmörsburken nästan tom? Micra den i ca 20 sek och fyll den med vad du vill, så som keso, kesella, nötter, vaniljpulver och rör runt så får du ut mesta möjliga av godheten. Perfa.

Safe Haven.

Mysdag för mig idag igen, gymmat lite lätt med Anna och bakat cookies som ni kanske har sett.  Har också tittat på filmen Safe Haven för mig själv. Den var över mina förväntningar, jag brukar inte grina till filmer men nu låg jag som fastklistrad och storbölade. Haha. Se se se. Har just varit på ica och köpt fredagsgodis med Hanna och snart ska vi ta och laga middag här. Imorgon kommer farmis på besök, mysipys.

Rust & Bone

Denna franska film bör alla se, har sett den 2 gånger inom en månad tror jag. Rekomenderas? JA.

17:12

Denna helg har varit lugn och inte så värst händelserik, så har inte så värst mycket att säga förutom att ni borde se Mammas Pojkar och att jag just testat att steka sötpotatispannkakor. Om de blev lyckade får vi reda på senare då det är dags att äta dem! Skriver recept om de blir bra.

Like Crazy.

Eftersom jag legat däckad hela dagen har jag såklart kikat film, laddade ner Like Crazy och gjorde mig en sallad bestående av massa gott... Fetaost, sötpotatis, kallrökt lax, kikärtor och så stekte jag ihop purjolök, vitlök, färsk spenat och lite blomkål och rörde ihop med resten. Try try try. Nu tillbaka till om filmen var sevärd eller ej. Den var helt klart i min smak, ett plus är ju att paret är görfina tillsammans. Den får bam bam bam..... 4/5 toasters!

Blue Valentine.

Hade verkligen skyhöga förväntningar på denna film, men den var riktigt kass. 1/5 toasters.

500 Days Of Summer.

För någon vecka sen såg vi 500 days of summer, en mycket mysig film som rekomenderas. En sak som gör den extra bra är musiken, mys till max.

Leon.

Har hört mycket bra om denna film, den levde helt klart upp till förväntningarna. Se.

Upp